BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ PSİKOLOJİ KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ’NDEN LAPTA HUZUREVİ’NE ZİYARET

GAÜ PSİKOLOJİ KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ’NDEN LAPTA HUZUREVİ’NE ZİYARET

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Psikoloji Kulübü öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında  Lapta Huzurevi’ne ziyarette bulundu.


GAÜ Psikoloji Kulübü Öğrencileri gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, Lapta Huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet ederek, kendilerini yalnız hissetmemelerini sağladı. Öğrenciler, kış dönemi için alınan hediyeler  ile huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluştururuken, yaptıkları sohbetler aracılığı ile gözlem yapma imkanı buldular.


Ziyaret ile ilgili duygu ve düşünceleirni paylaşan GAÜ öğrencileri, huzurevi sakinlerinin; sorunlarını, anılarını ve düşüncelerini dinlediklerini, iki taraflı olarak, değerli ve güzel vakit geçirdiklerini belirttiler. Kulüp Üyeleri; Bir sonraki buluşmanın sabırsızlık ile bekleyecek  huzurevi sakinlerini en kısa zamanda yeniden  ziyaret edeceklerini de vurguladılar..


GAÜ Psikoloji Klubü Başkanı Fatih Dalgıç sürdürülen çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; GAÜ Psikoloji Kulübü olarak ilk etkinliklerinin, “huzurevi” ziyareti olduğunu ve ‘Toplumsal Sorumluluk Projesi’ kapsamında sürdürülen çalışmaların, toplumsal fayda misyonu ile devam ettiğini bildirdi..  Dalgıç; Huzurevi etkinliklerinin devamının geleceğini, bu yöndeki ek çalışmaları planladıklarını da belirtti.